Ohjeita avoimelle saunavuorolle

Hei,

 

kiitos ilmoittautumisestasi Huipun saunan avoimelle saunavuorolle! Huipun saunatiloissa on sauna lempeine löylyineen, lämmin ulkoporeamme, suihkutilat sekä mukava takkahuone.

Saunomisaika on 1,5h/osallistuja ja hinta 25€/hlö. Maksu suoritetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Tuo mukanasi oma pyyhe sekä uimapuku. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä pyyhkeen 7,5 €:n lisähintaan. Jos haluat, ota myös erillinen päähine ulkoporeallasta varten. Saunatiloissa ei ole lukollisia kaappeja, ja tavaroiden säilytys tiloissa on omalla vastuulla.

Sauna sijaitsee gondolihissin yläasemalla. Saunalle saavut helposti suoraan gondolilla. Hissilipun voit ostaa hiihtokeskuksen lipunmyynnistä. Kerrothan lipunmyynnissä tulevasi saunomaan, sillä saunojat saavat gondolin kertalipun edullisemmin. Kun jäät pois gondolista, heti vasemmalla on ovi, jossa lukee "Vain henkilökunnalle - Huippusauna". Astu ovesta sisään ja hallin oikealla seinustalla on ovi itse saunalle. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa myös gondolin yläaseman hissityöntekijältä.

Huomioithan, että saunatilamme ovat anniskelualuetta, eikä saunalle ei saa tuoda omia juomia tai eväitä. Saunalta voit ostaa virvokkeita.

Saunavuorot ovat säävarauksella ja toteutuvat, mikäli gondolihissi pyörii. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

 

Tervetuloa nauttimaan löylyistä ja maisemista Ylläksen huipulle!

 

Lisätietoja:

+358 40 5447743

yllaskammi@yllas.fi